Hopp til innholdet

Kontakt: (+47) 38 100 400

Kontakt oss

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kontakt oss

UfoSkantraf har 27 ansatte og har tre avdelinger, en i Sørlandsparken for tunge kjøretøy, en I Arendal for tunge kjøretøy og en i Kristiansand Sentrum for lette kjøretøy. 

Kontakt oss

Våre åpningstider

Besøk oss

Vårt miljøarbeid

Vi i Ufo Skantraf har et ønske om å ta del i utviklingen mot et mer bærekraftig samfunn, derfor har vi gjennom våren 2023 valgt å arbeide mot å bli en miljøfyrtårnbedrift med mål om sertifisering før sommeren.
 
Vi ønsker at våre kunder, ansatte og andre samarbeidspartnere skal være trygge på at vi tar arbeidsmiljø og ytre miljø på alvor og at vi kontinuerlig arbeider med å forbedre oss der vi kan og har en påvirkning. Samtlige ansatte hos oss blir jevnlig internt kurset og informert om arbeidet slik at de har mulighet til å komme med erfaringer og innspill vedrørende bærekraft i vår daglige drift.
 
Miljøfyrtårnsertifiseringen hjelper oss med å holde stø kurs på veien gjennom å implementere og etterleve de målene vi har satt på miljø slik at det blir en del av vår hverdagslige drift. Bedre avfallshåndtering, opprydding og merking av produkter, samt prioritere innkjøp av miljømerkede produkter til bruk ved lokale/kantine og ved verkstedet er noen tiltakene som er gjennomført. Videre skal vi også, blant annet, sette miljøkrav til fremtidige samarbeidspartnere som leverer diverse produkter og/eller tjenester til oss.
 
Hvis du har innspill, tips eller andre tilbakemeldinger på vårt bærekraftsarbeid vil vi veldig gjerne høre det! Ta kontakt her, send oss en mail eller si i fra til din Ufo Skantraf trafikklærer.